Nissan X-Trail – En SUV Med Alt Det, Du Har Brug For

 Nissan X-Trail – En SUV Med Alt Det, Du Har Brug For

Er du på jagt efter en stor SUV med masser af luksus, masser af plads, stor komfort og en dejlig høj kørestilling? Men tænker, at det er uden for dit budget? Så har Nissan lavet en fantastisk pakke uden et stort prisskilt. Nissan X Trail byder på alt det, en stor luksus SUV skal kunne byde på. Set i forhold til de tyske konkurrenter virker Nissan X-Trail som et røverkøb.
Fantastisk køreoplevelse med mindst lige så stor komfort som de tyske konkurrenter med et større prisskilt på markedet for de store SUVer. Praktisk og råt design, krydret med lidt brutalitet. Lækkert interiør med virkelig behagelige sæder og stor kvalitet i kabinen. Praktisk bil med masser af plads og fleksibel indretning – Masser af standardudstyr giver dig 5 stjerner i NCAP. Dejlig høj køreposition – Stor kvalitet i konstruktion og materialer giver denne SUV en høj score i pålidelighed (Km/l: 13,9 | CO2: 162-164 g/km| Energimærke: B).
Nissan X-Trail er altså SUV’en for dig, der ønsker det hele – uden at skulle betale overpris!

Køreegenskaber i topklasse

Når man læser ovenstående, så er det meget nemt at blive imponeret, men hvordan køre bilen egentligt? Og hvordan er den i forhold til de andre store SUV’er på markedet?
Nissan X-Trail har en 2,0 liter motor på 163 hestekræfter, hvilket er det samme som man finder i en VW Tiguan. Men selvom motoren er den samme, så virker den meget mere effektiv og kraftig i Nissanen. Dette skyldes bl.a. et bedre gearkasseskift og et mere effektivt udnyttelse af kræfterne.
I forhold til konkurrenterne er X-Trail også rigtig godt styret. Den har en meget præcis styring, og selvom den er stor, så føles den ikke voldsomt tung at styre – Tværtimod! Bilen ligger godt fast på vejen, og selv når man skal bremse eller accelerere hårdere, så gør bilen det uden problemer eller usikkerhed.
En anden fordel ved at vælge Nissan X-Trail fremfor fx VW Tiguan eller Audi Q5 er dens høje kvalitet i konstruktion og materialer. Dette giver dig en mere robust bil, der kan tage lidt mere slag – Og så er det jo altid rart at vide, at man har valgt en bil med et højere niveau af pålidelighed!

Vores vurdering

Nissan X-Trail er en fantastisk SUV til prisen. Den byder på alt det, man kan forvente af en stor luksus SUV – Og så er den faktisk også meget billigere end de tyske konkurrenter!
Køreegenskaberne er i topklasse, og bilen ligger godt fast på vejen. Interiøret er lækkert og komfortabelt, og der er masser af plads i bilen.
Alt i alt er Nissan X-Trail en rigtig god SUV til prisen, og vi kan varmt anbefale den!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *